Ikuri Arcade Finnconissa

Halusimme erikseen vielä tiedottaa, että lauantaina Finnconissa on paikalla Tamperelainen Ikuri Arcade esittelemässä toimintaansa. Tämä siksi että he myös tuovat mukanansa kaikille kävijöille ilmaiseksi pelattavaksi Laser Cue Demolition Man nimisen flipperin! Kannattaa siis poiketa vaikkapa ohjelmanumeroiden välissä pääaulassa pelaamassa vähän!

Lyhyesti Ikuri Arcadesta:
Ikuri Arcade on Tampereella toimiva pelihalli, joka on keskittynyt 70-90 luvun flippereihin ja arcade peleihin. Tampereen flipperiyhdistys ry. järjestää Ikuri Arcadella muutaman kerran kuukaudessa kaikille avoimia pelitapahtumia. 8-10 euron sisäänpääsymaksulla saa vapaasti pelata hallin yli 25 peliä ilmaiseksi. Hallia vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin ryhmille. Emme tavoittele toiminnallamme voittoa. Tavoitteena on kattaa hallin ylläpitokulut ja flippereiden korjauskulut sisäänpääsymaksuilla.

Muokkaus 28.6.2016:
Alkuperäisestä tiedosta poiketen Ikuri Arcade tuokin mukanaan Demolition Man flipperin, joka perustuu saman nimiseen vuoden 1993 scifi-toimintaelokuvaan.