Perjantain oheisohjelma

Perjantaina on yliopistolla tarjolla ohjelmaa kello 14-18, mutta jo ennen sitä/sen jälkeen/sen aikana tapahtuu!

Tampereella on kiva käydä turistinakin ja yhteinen (pääosin englanninkielinen) turistikierros Fandom Friday järjestetään tänäkin vuonna! Tapaaminen kello 11.00 pääkirjasto Metson edessä (Pirkankatu 2). Vierailukohteina Muumilaakso (sisäänpääsy 7 euroa, 3 euroa opiskelijoilta), Finlaysonin alue sekä Tuomiokirkko. Kävelyllä ei ole osallistujakattoa, pyydämme kuitenkin ilmottautumaan Karolle (karo@2016.finncon.org), jotta tiedämme paljonko väkeä on tulossa.

Kapteeni Kuolio -kävelylle  voi myös jo ilmoittautua! Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä!

Perjantaina kello 18.30 alkaa myös Kuoriaiskirjojen ja Osuuskumman Julkkarikvartetti. Silloin juhlistetaan seuraavan neljän kirjan julkaisua:
– Shimo Suntila: Tähtiviima (Osuuskumma)
– Eero Korpinen: Patli Dunin yö (Kuoriaiskirjat)
– Shimo Suntila (toim.): Teräskoura ja muita sivuja Stepanin koodeksista (Kuoriaiskirjat)
– Tuomas Saloranta: Musta tähti ja muita tarinoita tulevaisuudesta (Kuoriaiskirjat)
Julkkarikvartetin tapahtumapaikkana on Vihtorin kirjasto (Satakunnankatu 13, 33100 Tampere). Lisätietoa löytyy julkkarien Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/1693774384187143/

Scifistinen pöytälätkäturnaus järjestetään perjantai-iltana kello 19 alkaen ravintola O’Connell’sissa (http://www.oconnells.fi/ – Rautatienkatu 24). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, riittää että tulee paikalle hieman ennen seitsemää!

Finncon Kampen Kuva: Timo Virtanen

Finncon Kampen
Kuva: Timo Virtanen