Finnconin kuvittajat

Täältä löydät lyhyen kuvauksen tämän vuoden Finnconin kuvittajista, jotka ovat vastuussa muun muassa verkkosivujen ja mainosten satumaisesta ulkoasusta sekä ohjelmalehden kuvituksesta.

finncon_myrntaiTaina Koskinen

Taina Koskinen on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Hän on syntynyt vuonna 1983 ja asuu Tampereella avopuolisonsa ja kahden kissansa kanssa.

Taina on tehnyt kuvituksia eri tapahtumille, ja hänen sarjakuviaan on julkaistu parissa antologiassa. Lisäksi hän tekee omakustannesarjakuvia, joista yksi on myös nettisarjakuvana ilmestyvä Otus Opus.

Nykyään Taina on siirtynyt piirtämään ja maalaamaan suurimmaksi osaksi digitaalisesti, mutta hän tasapainottaa sitä leikkimällä välillä musteen kanssa.

https://myrntai.carbonmade.com/
http://myrntai.tumblr.com


girlandrabbitMaya

Maya Hahto on tamperelainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, jonka erityisalaa ovat realistiset muotokuvat ja satukuvitukset. Finnconissa on hänen taidenäyttelynsä tapahtuman ajan. Työt ovat tuttuihin satuihin perustuvia kuvituksia sekä kuvituksia satuihin, jotka (vielä toistaiseksi) ovat olemassa vain esillä olevissa maalauksissa.

Maya vannoo perinteisten maalaus- ja piirustusmenetelmien nimeen, mutta omistaa myös wacom piirtopöydän digitaalisia ”hätätilanteita” varten. Näyttelyn lisäksi hän on myös vastannut Finnconin 2016 ohjelmakirjan taitosta.

www.mayahahto.net